BOG

... og selvom vejen

           den var lang

Bog: Frank Clifforth ... og selv om vejen den var langLige der, på grænsen mellem liv og død, vender det.

Min mor, Gud, engle, noget større end mig tager mig i hånden og guider mig tilbage til livet.


Sådan indleder Frank Clifforth sin livshistorie i biografien ”... og selv om vejen den var lang”, som er skrevet af forfatteren Marianne Rohweder i samarbejde med Frank Clifforth.


Frank Clifforths historie er en rørende, barsk og hudløs ærlig fortælling om det liv, der er gået forud.


Bogen giver et dybdegående indblik i, hvordan det er for et barn at vokse op i en dysfunktionel familie, hvor alkoholmisbrug, vold og konstant utryghed er den hverdag, man er tvunget til at forholde sig til.


Og den giver et ærligt og tydeligt billede af, hvordan det er at leve som narkoman. Løgnene, smerten, angsten, overfladen, pusherne, kvinderne, de endeløse byture og kampen for at skaffe penge til den næste uundværlige bane kokain.

Frank Clifforths bog


- en rå og usødet beretningDer bliver ikke lagt fingre imellem eller pyntet på kaos i Frank Clifforths biografi. Det er den rå og usødede beretning om et liv, der går i opløsning.


Frank er 9 år, da han begynder at ryge. Og han er 11 år, da han begynder at dulme alle de svære følelser og det ubærlige familieliv med vin, øl og stærk spiritus.


Forbruget griber om sig, og pludselig er alkohol og hårde stoffer som speed og kokain blevet en del af hans hverdag.


I kølvandet på misbruget kommer kriminalitet, vold, kaos og nedværdigelse - for de 3.000 kr. om dagen til stoffer skal jo skaffes.


Min sjæl er en luder.

Min værdighed og min krop har jeg ofret.

Jeg er ikke værd at samle på.

Man kan bare bruge mig.


Der er håb! Mønsterbryderens kamp og sejrI gruppeterapien starter terapeuten med at sige til os, der sidder der, en flok på 12-14 stykker:

”To af jer vil klare det her. Resten dør eller får tilbagefald.”

Det kommer til at holde stik.


Det er langt fra alle narkomaner og misbrugere, der klarer sig ud på den anden side.


Men det lykkes for Frank Clifforth – mod alle odds - at vende sit liv 180 grader. Bogen tager os med gennem vendepunktet, behandlingen, terapien og den hårde kamp for at skabe et nyt og bedre liv for sig selv.


Den benhårde, ærlige og inspirerende bog om Frank Clifforth kan købes i boghandlere landet over eller online.Foredrag med Frank ClifforthFrank Clifforth er en populær og meget inspirerende foredragsholder.


Han holder foredrag for både større og mindre grupper – i mange forskellige sammenhænge.Frank Clifforth

frankclifforth@gmail.com

tlf.  (+45) 71 72 42 27

Copyright © Frank Clifforth


Skriv til webmaster