Intimkoncert

INTIMKONCERT

Intimkoncert – en helt særlig oplevelseMusik er et ekstra sprog, følelsernes sprog


En intimkoncert med Frank Clifforth er en smuk og bevægende oplevelse. Til intimkoncerterne spiller Frank en kombination af egne numre og covernumre.


Frank Clifforths egne sange tager udgangspunkt i det liv, han lever og har levet. Både i alt det barske, men også i det gode og det smukke.


Franks stemme, indlevelse og evne til at formidle følelser og historier med sin musik gør intimkoncerterne til en helt særlig og uforglemmelig oplevelse for publikum.Intimkoncert – solo eller med musikereTil intimkoncerterne optræder Frank Clifforth enten solo, eller med en eller flere musikere.


Ofte er det Kim Fussing fra Clifforth Band på flygel, der er med til intimkoncerterne. Sammen med Kim eller solo formår Frank at skabe den særlige nærhed og intimitet, der opstår, når dygtige sangere og musikere lader publikum komme helt tæt på.


Følg Frank på Facebook, hvor han holder dig opdateret med tid og sted for den næste intimkoncert.Book intimkoncerter – firma eller privatDu kan booke Frank Clifforth Solo eller med en, to eller tre musikere til dit eget intimarrangement.


Intimkoncerter bliver ofte brugt som et særligt indslag til en fødselsdag eller en reception. Eller som en del af et firma-arrangement, hvor I ønsker at give jeres medarbejdere en smuk og helt særlig musikalsk oplevelse.

Stemningsbillede fra en intimkoncertMusik har alle følelser i sig, og hvis ikke man kan mødes på andre måder, kan man mødes i musikken.


Stearinlysene er tændt. Lyset er dæmpet. På scenen sidder Frank Clifforth med sin guitar.


Stilheden sænker sig i rummet. Frank slår den første tone an og begynder at synge. Ud strømmer en rå, følsom, dybfølt og velklingende vokal.


Det er tydeligt, at Frank har noget på hjertet, og at musikken er den kanal, han bruger til at formidle de store - og nogle gange svære følelser.


I musikken opstår et fælles sprog, som rammer os alle

på tværs af alder, køn og baggrund.


Musik er følelserne sprog, og som publikum til en intimkoncert med Frank, er det svært ikke at blive berørt.


Frank Clifforth er autentisk og ærlig i sin musik og i sit nærvær med andre mennesker. Disse stærke personlige kvaliteter skaber en helt særlig stemning – og en smuk musikalsk oplevelse.


Priser på intimkoncerterPrisen på en intimkoncert afhænger af, hvor mange musikere der skal deltage og varigheden af koncerten.


Kontakt Frank Clifforth for nærmere info om priser og booking af intimkoncerter.Frank Clifforth

frankclifforth@gmail.com

tlf.  (+45) 71 72 42 27

Copyright © Frank Clifforth


Skriv til webmaster